27 januari 2021 Gebruikers online: 18
Agenda
Active creations

Gewijzigde openingstijden voor SamSam, pakketservice open

Geplaatst op: 23 december 2020

(Adv.) SamSam heeft gewijzigde openingstijden. Eigenaresse Leontien Voorsluijs legt uit: “Omdat we DHL servicepunt zijn mogen we wel open voor pakketafhandeling. Hiervoor hebben weeral aangepaste openingstijden: van dinsdag tot vrijdag van 13 tot 17 uur en op zaterdag van 10 tot 13 uur.”

“De oplettende lezer zal opmerken dat we nu ook op dinsdag geopend zijn. Dit is tijdelijk, gedurende de lockdown. De momenten dat we geopend zijn, hebben we tijd voor het beantwoorden van vragen over producten en het verwerken van bestellingen die gedaan kunnen worden via social media (Facebook en Instagram), whats app of mail. Klanten kunnen een “pas-tas” thuis laten bezorgen. Thuis rustig passen en wat niet past halen we weer op bij de klant. Voorwaarde is wel dat de kleding in eem rookvrije ruimte wordt bewaard. We bezorgen gratis in Zwartsluis en omliggende dorpen”, besluit Leontien namens de winkel.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice