27 januari 2021 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

Rustige scheepvaartkerst aan Havendijk dit jaar

Geplaatst op: 23 december 2020

Foto: Roel Huls

Het coronavirus is ook merkbaar in de kerstvieringen van de schippers in Zwartsluis. Veelal ligt de Havendijk in deze periode van het jaar vol met schepen die hier de kerst en jaarwisseling met hun gezinnen en familie vieren.

De traditionele jaarvergadering tussen kerst en nieuwjaar van de Koninklijke Schuttevaer afdeling IJsseldelta-Zwartewater in Hotel Zwartewater is doorgeschoven naar 2021.

Om toch invulling te geven aan de activiteiten op regionaal en landelijk niveaus is er een tour gemaakt door Nederland om de nautische-technische en infra successen en pijnpunten in beeld te brengen. Ook de afdeling IJsseldelta-Zwartewater levert een bijdrage. De film hierover van ruim een uur gaat 29 december a.s. ’s avonds om half negen op het eigen YouTube kanaal van Koninklijke BLN-Schuttevaer in première.

Voorgaande jaren was veel drukker aan de Havendijk.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice