30 mei 2023 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Café De Sluus introduceert het wekelijkse bierpakket

Geplaatst op: 17 februari 2021

Postma zit niet stil, in oktober konden mensen al een flesje vol laten tappen. Nu stelt de kroegbaas dus pakketten samen.

(Adv.) Thijs Postma van Café De Sluus komt weer met iets nieuws: het wekelijkse bierpakket. Totdat hij weer open kan, zal hij iedere vrijdag (speciaal)biertjes in pakketvorm gaan verkopen.

“De biermarathon van december is een tijdje achter de rug en ook de biertjes uit de kerstpakketten raken zo langzamerhand op. Daarom leek het mij een goed moment om weer wat te bedenken voor de bierliefhebbers hier in het dorp en omgeving. Dat is dus het bierpakket geworden. Iedere week stel ik een pakketje samen van vijf biertjes uit dezelfde brouwerij. Zo ben ik afgelopen week naar brouwerij DAVO in Deventer geweest om bier in te slaan”, legt Postma uit.

Het idee is dat belangstellenden van tevoren een pakketje á 22,50 euro bestellen. Vervolgens kunnen ze dit vrijdag tussen 17.00 en 19.00 uur ophalen In de kroeg aan de Schoolstraat. “Op onze Facebookpagina geef ik wekelijks wat achtergrondinformatie over het pakketje. En de mensen krijgen ook een leuke gadget bij het de bestelling, bijvoorbeeld een pet, glas of opener van de desbetreffende brouwerij”, vertelt Postma.

Bestellen kan bij voorkeur tot donderdag via info@cafedesluus.nl of via 06 1661 4249. Ook vrijdag kan nog besteld worden, als Postma dan nog pakketjes over heeft, kan men dit zaterdag ophalen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice