4 maart 2021 Gebruikers online: 62
Agenda
Active creations

Sluziger horeca: ‘Drie zaterdagen in teken van wandeltocht’

Geplaatst op: 19 februari 2021

De geplande Stadswandeling door Zwartsluis is zo’n groot succes, dat de gezamenlijke horeca een derde datum in het leven heeft geroepen. Naast de volgeboekte edities op 27 februari en 6 maart, kan men zich nu ook nog opgeven voor 13 maart.

De horeca kon afgelopen jaar geen bokkentocht en lentetocht organiseren. Daarom introduceerden de ondernemers iets nieuws: de Stadswandeling. Onderweg krijgen de deelnemers kleine hapjes en drankjes aangeboden. Tijdens de wandeling door Zwartsluis beantwoorden deelnemers ook vragen over het dorp waarna ze kans maken op een mooie prijs. Alle wandelaars krijgen een routekaart met weetjes over het dorp.

Deelname bedraagt 20,00 euro per persoon. Kinderen kunnen ook meelopen voor 5,00 euro en krijgen hun eigen tasje vol lekkernijen. Belangrijk is dat deelnemers met hun gezin lopen of in duo’s. Vanwege de maatregelen zijn grote groepen helaas niet toegestaan.

Opgave kan via info@cafedesluus.nl of via 06 1661 4249. Startpunt is Hotel Zwartewater. Graag bij opgave een voorkeur aangeven wat betreft uw startmoment (tussen 13.00 en 17.00 uur).

(Update: opgave is niet meer mogelijk, alles is vol)

Gepubliceerd door Robert Jansema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquaservice