19 oktober 2021 Gebruikers online: 30
Agenda
Active creations

Potgrond- en bloemenverkopers tóch langs de deuren

Geplaatst op: 6 april 2021

Archieffoto: Jan van Kleef

De jaarlijkse potgrond- en bloemenverkoop vindt dit jaar toch op de gebruikelijke manier plaats. Dit in tegenstelling tot de berichtgeving van afgelopen week, waarin de organisatoren lieten weten met verschillende verkoopkramen in Zwartsluis te gaan staan.

De organisatie bleek met haar nieuwe plan niet te voldoen aan de regels van de Gemeente Zwartewaterland. Een huis-aan-huis verkoopactie is wel toegestaan. Hielke Feenstra, betrokken bij de verkoopactie, verklaart: “Kortweg houdt dit in dat we zaterdag 17 april gewoon net als voorgaande jaren bij mensen langs de deuren gaan. Ook blijft de mogelijkheid bestaan om vooraf een bestelling door te geven.”

Mensen die graag vooraf willen bestellen kunnen hier kijken voor een overzicht van de planten en bijbehorende prijzen. De opbrengsten van de actie gaan naar Stichting Werk In Uitvoering en De Open Poort.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice