16 juni 2021 Gebruikers online: 35
Agenda
Active creations

Vraag aan de redactie? Laat het weten!

Geplaatst op: 10 juni 2021

Vorig jaar nam Robert Jansema (r) deze site over van Erik Driessen. (Foto: Henk Kuik)

Zwartsluis Actueel valt inmiddels een jaar onder Jansema Media, nadat het in juni 2020 werd overgenomen van De Tekstkenner. Komend weekend besteden we, een jaar na dato, aandacht aan die overname. We zijn benieuwd wat onze lezers willen weten van de redactie.

Robert Jansema, eindredacteur van deze site, vertelt: “Wekelijks spreken mensen mij aan over Zwartsluis Actueel. Is dit je hobby of je werk? Ben je daar iedere dag mee bezig? Waarom maakt de redactie een bepaalde keuze? Kijkt er veel volk op die site? Ik merk dat veel lezers nieuwsgierig zijn over de werkwijze. Dit weekend schrijf ik een column over mijn eerste jaar bij Zwartsluis Actueel. Heeft u altijd al iets willen weten? Zet de vraag op de mail naar info@zwartsluisactueel.nl, dan geef ik daar graag antwoord op in de publicatie van zaterdag. De namen van inzenders komen niet online te staan, dus brand los!”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice