16 juni 2021 Gebruikers online: 36
Agenda
Active creations

Bibliotheek houdt BoekStartdag

Geplaatst op: 10 juni 2021

Zaterdag 19 juni houden de bibliotheken in Zwartewaterland gezamenlijk een BoekStartdag waarbij de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders een extra hartelijk welkom krijgen. “Doe samen met je kindje(s) mee aan leuke activiteiten en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn”, roept Harmke Smit op.

“In alle drie de bibliotheken organiseren we op deze dag activiteiten. Zo wordt er voorgelezen met Dikkie Dik en met een vertelkastje. Is er een sessie interactief voorlezen in samenwerking met Centrum voor logopedie en kunnen de kinderen deelnemen aan peutergym dat in samenwerking met bewegen in Zwartewaterland wordt gegeven. Elk half uur (10:15, 10:45, 11:15 en 11:45 uur) start er een nieuwe activiteit”, legt Smit uit.

Kinderen kunnen ook deelnemen aan een speurtocht, kleurplaten kleuren, op de foto met de voorleesshow en reuzegrote prentenboeken lezen. “Als je deelneemt aan de speurtocht of je ingekleurde kleurplaat inlevert, maak je kans op leuke prijsjes. Elke (BoekStart) bezoeker krijgt een verrassingstasje mee naar huis. En ieder nieuw (jeugd) lid ontvangt een Coco vingerpoppetje/knuffeltje, bekend van het prentenboek van het jaar 2021 ‘Coco kan het!”, zegt Harmke Smit uit.

Er mogen maar een maximaal aantal personen tegelijkertijd aanwezig zijn in de Bibliotheek bij Sluuspoort. Is maximale aantal bereikt, dan vraagt de bieb bezoekers vriendelijk buiten (op afstand) te wachten. Lees hier meer.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice