23 september 2021 Gebruikers online: 18
Agenda
Active creations

Vacature: Aanrijdbeveiliging Nederland zoekt belijner

Geplaatst op: 18 juni 2021

(Adv.) Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie met afwisseling en vrijheid? Aanrijdbeveiliging Nederland zoekt een belijner.

Wat ga je doen? 
Het gaat om het aanleggen van markeringen en/of belijningen op parkeerplaatsen in parkeergarages, bedrijfsterreinen, bedrijfshallen, magazijn, dock shelters etc. Het uitvoeren van de werkzaamheden doe je aan de hand van een belijningsmachine die je bestuurt. Met een bedrijfsauto ga je naar de locatie van het project. Dit kunnen bedrijfshallen zijn, maar ook parkeerplaatsen of schoolpleinen. Met als doel overzicht en een veilige situatie te creëren.

Wie zijn wij?
Aanrijdbeveiliging Nederland is een jong, dynamisch bedrijf gehuisvest in Genemuiden. Wij staan voor het bieden van een snelle oplossing voor het leveren en monteren van aanrijdbeveiliging en belijning. Aanrijdbeveiliging Nederland is een groeiend bedrijf, en daarom willen we graag ons team versterken!

Wat je van ons krijgt
Naast een goede pensioensopbouw kom je ook in een stimulerende werkomgeving terecht waar de collegialiteit en een goede werksfeer voorop staan. Daarnaast bieden wij jou ook:

Uitstekend salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding;

Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding;

Volop doorgroeimogelijkheden.

Wie ben jij?
De collega’s binnen onze bedrijven zijn jong, gezellig en echte teamplayers. We vinden het belangrijk dat je je in ieder geval herkent in de onderstaande persoonlijke kenmerken.

Je bent proactief, positief en gemotiveerd;

Je bent betrokken, zowel bij de klant als met je collega’s;

Je werkt dienstverlenend;

Je bent in het bezit van een rijbewijs (minimaal B)

Je hebt twee rechterhanden en een portie spierballen.

Zie jij jezelf terug in deze functie? Dan komen we graag met jou in contact! Mail naar info@aanrijdbeveiligingnederland.nl of bel ons op 038 8200 404.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dé online mediapartners. Mail voor meer informatie naar: info@jansemamedia.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice