23 september 2021 Gebruikers online: 35
Agenda
Active creations

Vacature: Montagemedewerker weg- en waterbouw

Geplaatst op: 26 juni 2021

(Adv.) W2Support zoekt een montagemedewerker weg- en waterbouw.

Wat ga je doen?
De montagemedewerker gaat samen met een collega in een bedrijfsauto op pad voor het plaatsen van aanrijdbeveiliging bij bedrijven, of in havens steigers monteren/onderhouden. De werkzaamheden zijn divers, maar als jij twee rechterhanden en een portie spierballen meebrengt, begeleiden we je hier graag in.

Wie zijn wij?
Wij zijn twee verschillende bv’s, maar met dezelfde eigenaar. Onderling werken we goed en intensief met elkaar samen. W2 Support ontwerpt, levert en monteert complete haveninrichting voor zowel recreatieve-, als industriële havens. Aanrijdbeveiliging Nederland biedt een snelle oplossing voor het leveren en monteren van aanrijdbeveiliging en belijning. Onze bedrijven zijn gehuisvest in Genemuiden (Ov).

Onze organisatie kenmerkt zich door een leergierige en betrokken houding richting klanten, maar ook onderling. Er wordt stevig doorgewerkt, maar er moet ook gelachen worden. Met een oosterse nuchterheid houden we van aanpakken en hebben we een no-nonsense mentaliteit. We houden van korte lijnen, heldere afspraken en pragmatisch denken. We zijn groeiende bedrijven en daarom willen we graag ons team versterken!

Wat je van ons krijgt
Naast een goede pensioensopbouw kom je ook in een stimulerende werkomgeving terecht waar de collegialiteit en een goede werksfeer voorop staan. Daarnaast bieden wij jou ook:

Uitstekend salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding;

Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding;

Wie ben jij?
De collega’s binnen onze bedrijven zijn jong, gezellig en echte teamplayers. We vinden het belangrijk dat je je in ieder geval herkent in de onderstaande persoonlijke kenmerken.

Je bent proactief, positief en gemotiveerd;

Je bent betrokken, zowel bij de klant als met je collega’s;

Je kan zowel zelfstandig, als in een team goed werken;

Je bent in het bezit van een rijbewijs (minimaal B);

Zie jij jezelf terug in deze functie? Dan komen we graag met jou in contact! Mail naar peter@w2support.com of bel ons op 038 30 30 315

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dé online mediapartners. Mail voor meer informatie naar: info@jansemamedia.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice