23 september 2021 Gebruikers online: 19
Agenda
Active creations

Verkoop in showroom én online is kracht van VMUS

Geplaatst op: 1 juli 2021

Foto's: Rianne Brouwer

(Adv.) Sierlijke vloerkleden, moderne eetkamerstoelen en robuuste eettafels zijn nu ook voor lage prijzen verkrijgbaar in Genemuiden. Sinds deze maand heeft VMUS namelijk een showroom geopend aan de Nylonstraat 13a.

Klaas Bakker is de drijvende kracht achter de nieuwe zaak. Bakker werkte jarenlang voor een bedrijf in de vloerkleden- en tapijtindustrie. De afgelopen periode heeft Bakker een bedrijfshal compleet ingericht tot sfeervolle en warme showroom. “Maar de kracht zit hem in de combinatie internet en showroom. Veel mensen zien stoelen, vloerkleden of tafels op onze site voorbij komen maar vinden het dan ook prettig om ze zelf te komen bekijken. Vandaag hadden we klanten over de vloer uit Wezep en Nijverdal die dan komen proefzitten”, stelt Bakker.

Verder is opvallend dat de producten van VMUS scherp zijn geprijsd. “Daar hebben we vanaf dag één op ingezet: degelijke en kwalitatief goede stoelen en tafels voor ‘loodsprijzen’. Dat maakt ons uniek”, concludeert Bakker.

Wie een vloerkleed zoekt, hoeft na een bezoek aan de website of showroom van VMUS ook niet verder te zoeken. Van instapmodellen tot handgemaakte tapijten, Bakker heeft het allemaal op voorraad: “Voor vloerkleden geven we ook advies aan huis. We rijden naar de klanten toe zodat men kan zien welk vloerkleed het beste bij hun inrichting past. Verder hebben we in de showroom aan de Nylonstraat enorm veel prachtige vloerkleden en stalen liggen waar men uit kan kiezen.”

Het ondernemen bevalt Bakker goed: “Het is hard werken, in het begin is het even spannend maar we hebben bovenal veel plezier in het ondernemen. De eerste weken lopen boven verwachting, nu ligt de focus op het verder uitbouwen van het merk VMUS.”

De showroom aan de Nylonstraat 13a is van maandag tot en met woensdag open op afspraak. Donderdag en vrijdag is men de hele dag geopend (m.u.v. lunchtijd) en op zaterdag kan men tot 13:00 uur langskomen.

Bekijk de site of mail naar verkoop@vmus.nl

Telefoon: 038 785 8239

Of kijk op Facebook en Instagram.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice