30 juni 2022 Gebruikers online: 20
Agenda
Active creations

Feestelijke opening Kinderboekenweek op de Aremberg

Geplaatst op: 5 oktober 2021

Foto: Jan van Kleef

De Aremberg heeft vanmiddag de Kinderboekenweek feestelijk geopend. Tijdens de Kinderboekenweek wordt er extra aandacht besteed aan het lezen. Elk jaar staat de Kinderboekenweek in het teken van een bepaald thema en dit jaar is het “Worden wat je wilt”.

Speciaal voor deze gelegenheid waren de lokale Buurman en Buurman naar de Aremberg gekomen. Tot groot vermaak van de kinderen kwamen ze er echter al snel achter dat niet elk beroep geschikt is voor de twee vrienden.

Naast de feestelijke opening staan gedurende de Kinderboekenweek verschillende activiteiten gepland op de Aremberg. Zo wordt er onder andere een heuse boekenmarkt georganiseerd. Op donderdag 7 oktober komen een aantal medewerkers van Bruna uit Meppel op de school om boeken te verkopen. De kinderen mogen donderdag onder schooltijd al een kijkje nemen. Geïnteresseerde ouders zijn vanaf 14.00 uur van harte welkom.

Ook heeft de school ouders uitgenodigd om in de klassen te vertellen over het beroep dat ze uitoefenen. De Kinderboekenweek wordt op vrijdag 15 traditioneel afgesloten met de Aremberg Filmmiddag. In de hele school worden dan leuke films getoond die te maken hebben met het thema.

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice