4 mei 2024 Gebruikers online: 69
Agenda
Active creations

Kerst komt eraan: ‘duurSAMe’ cadeaupakketten bij SamSam

Geplaatst op: 30 november 2021

(Adv.) Het einde van een bewogen jaar is in zicht. Dat betekent ook dat Pakjesavond en Kerst steeds dichterbij komen. Zoek je een bijzonder en origineel geschenk om jouw naasten mee te verrassen? SamSam biedt de komende periode, tijdens de DuurSAMe Cadeau Weken, speciaal samengestelde cadeaupakketten aan. “Leuk én duurzaam!”

 SamSam zet zich in voor een zo duurzaam en circulair mogelijke samenleving. “Waarbij we de grote hoeveelheid afval op aarde sterk verminderen”, legt eigenaresse Leontien Voorsluijs uit. “Naast de verkoop van kwalitatief hoogstaande gebruikte kleding doen we dat met een duurzaam aanbod aan cadeaupakketten. Met daarin producten die lang meegaan en milieuvriendelijk zijn geproduceerd.”

Veel verschillende cadeaupakketten

Als voorbeeld noemt ze verschillende verzorgingspakketten, met zeep van Happy Soap en Werfzeep en scheerzeep met een scheermes. “Maar ook pakketten met een do-it-yourself te bouwen bijenhotel, een voedingsrijke ‘zaadbom’ voor bijen en vrolijke bijensokken van Many Mornings”, vertelt Leontien. “En verder duurzame make-up-pakketten van Toot. Of een speciaal koffiepakket, met fairtrade Blacklock-koffiebonen van Marcelino, een Chilly’s koffiebeker en gave ‘mismatched’ sokken met koffieprint.”

DuurSAMe kerstpakketten

Mogelijkheden te over dus. Stel je liever zelf wat samen? Ook dat is mogelijk bij SamSam. “Geef je wensen door en we maken er een uniek en feestelijk cadeaupakket van. Daarnaast denken we graag mee voor het samenstellen van duurSAMe kerstpakketten voor bedrijven. Al dan niet aangevuld met een Sluziger cadeaubon van de plaatselijke Handelsvereniging of producten van andere winkeliers in ons dorp. Geef zo een uniek én lokaal kerstpakket aan jouw medewerkers!”

Welkom bij SamSam

Wie meer wil weten over de producten, deze met eigen ogen wil bekijken of zelf een cadeaupakket wil samenstellen, is welkom bij SamSam in Zwartsluis. “Ook kun je bij ons een persoonlijke wensbox met jouw favoriete cadeaus samenstellen? Zo kiezen jouw naasten altijd hét perfecte cadeau(pakket) voor jou uit, bijvoorbeeld voor Kerst.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice