22 juni 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

Gezegende Kerst gewenst

Geplaatst op: 24 december 2021

De redactie van Zwartsluis Actueel wenst al haar lezers en adverteerders gezegende kerstdagen en een gezond 2022 toe. Ook het het afgelopen jaar was een bijzonder jaar wat nieuws betreft. Veel zaken werden afgeblazen en het ongrijpbare virus had ook Zwartsluis in de greep.

Onze dank gaat in het bijzonder uit naar de vele ondernemers uit het dorp die advertenties zetten en ons financieel ondersteunen. Mede dankzij hen kunnen wij nieuws blijven brengen. Ook in het jaar dat achter ons ligt hebben we weer honderdduizenden bezoekers mogen verwelkomen op Zwartsluis Actueel. Bedankt voor het gestelde vertrouwen!

Maandag 27 december staat de redactie weer klaar met het laatste nieuws. Voor nu wensen we u een fijne Kerst toe.

Eer zij aan God in de hoogste hemelen, en vrede op aarde, in mensen een welbehagen. (Luk. 2 v. 14)

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice