22 juni 2024 Gebruikers online: 31
Agenda
Active creations

Jongeren zetten naasten in het zonnetje

Geplaatst op: 24 december 2021

Het jongerenwerk is de afgelopen week druk geweest met het nadenken en organiseren van een liefdadigheidsactie. Vanmorgen zijn drie Zwartewaterlanders in het zonnetje gezet met een pakketje vol lekkers. Jongeren konden iemand opgeven die ze een pakket vol lekkers gunden.

“Het begon allemaal met een poll op Instagram waar wij veel reacties op hebben gekregen”,vertelt Elise Majoor, stagiaire bij Welzijn MensenWerk. Hierbij konden jongeren iemand opgeven voor de actie, die zij graag een hart onder de riem wilden steken.

“De jongeren zijn beperkt tot online les en zijn nu vervroegd vrij. Door deze actie komen wij toch nog in contact met jongeren en brengen wij eventjes jong en oud weer samen. Het is een mooi moment om nu naar elkaar om te kijken en wij bieden jongeren hiervoor de kans”, vult jongerenwerker Mariëlle Sallomons verder aan.

De lokale supermarkten wilden deze actie graag sponsoren en hebben voor het jongerenwerk een aantal mooie pakketjes klaargemaakt. “Wij hopen dat de jongeren maar ook de personen die zijn opgegeven door de jongeren zo wat makkelijker door deze tijd heen komen, al is het maar door het gebaar. Wij willen ook hier de supermarkten nogmaals bedanken voor de mooie pakketjes en het mogelijk maken van deze liefdadigheidsactie,” sluit het jongerenwerk af.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice