1 maart 2024 Gebruikers online: 22
Agenda
Active creations

Mantelzorgochtend: Nee zeggen zonder schuldig te voelen

Geplaatst op: 1 maart 2022

Steunpunt en Contactgroep Mantelzorg Zwartewaterland houdt in maart een ontmoetingsochtend in Zwartsluis. Het thema is ‘Nee zeggen zonder je schuldig te voelen’. Onder het genot van een kopje koffie gaan aanwezigen hun mantelzorgervaringen rondom dit thema uitwisselen. Ook is er ruimte voor het geven en krijgen van tips.

Belangstellenden kunnen op 24 maart tussen 10.00 en 10.00 uur kosteloos meedoen aan dit gesprek in de Toesebolte. Voor vragen of meer informatie over ondersteuningsmogelijkheden vanuit het Steunpunt Mantelzorg kan men contact opnemen met  Lia Ruitenberg Mantelzorg/Welzijnsconsulent. L.ruitenberg@ijsselheem.nl of 06-13014955.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice