6 mei 2024 Gebruikers online: 33
Agenda
Active creations

Jarige Hetty Scholten shopt 37 seconden gratis bij Mitra

Geplaatst op: 16 maart 2022

Hetty Scholten heeft woensdagmiddag 37 seconden gratis mogen shoppen bij Mitra De Dokter. Scholten werd vandaag 50 en speciaal voor haar verjaardag hadden haar man en dochters een ludieke actie bedacht. 

Hetty kreeg vanmorgen 50 opdrachten uitgereikt. Met iedere opdracht die ze zou behalen kon ze 1 seconde winkelen winnen. Uiteindelijk lukte het de jarige jet dus om 37 opdrachten goed uit te voeren. Opdrachten waren onder meer een banaan in 50 stukjes snijden, gebak brengen naar De Schans en een broodje eten zonder handen of bestek te gebruiken. “De kat uitlaten in de straat leverde ook een punt op, maar die heb ik voorbij laten gaan”, grapt Scholten.

Woensdagmiddag rende de Sarah door de winkel op jacht naar Likeur43, Gin en flessen wijn. “Ik moet hier vaker komen, want ik wist niet waar alles stond. Gelukkig kan in nu weer een week vooruit”, lacht Hetty.

In totaal wist Hetty voor 113 euro aan dranken in haar mandje te gooien. Na afloop kreeg ze nog een likeurtje aangeboden door de Mitra. Het was namelijk de eerste keer dat een dergelijke actie daar werd gehouden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice