22 juni 2024 Gebruikers online: 33
Agenda
Active creations

Kinderopvang Bij Marloes bestaat 5 jaar

Geplaatst op: 31 maart 2022

Marloes Kisjes viert samen met haar 5 medewerksters, vrijdag 1 april haar vijfjarig jubileum.

Vijf jaar geleden besloot Marloes Kisjes om aan de Purperreigerlaan een kinderopvang te beginnen. Er was een ruimte beschikbaar in De Schans en ze besloot de sprong te wagen. Kinderopvang Bij Marloes was een feit!

Tot dat moment was ze vanuit haar privéwoning actief als kinderopvang voor 10 kinderen. Maar door de enorme toestroom moest ze uitbreiden. Nu heeft ze een kinderschaar van 60 jongens en meisjes om zich heen die zichtbaar genieten van de spelletjes, de videofilmpjes en de verhaaltjes die Marloes en haar medewerksters ze voorschotelen.

Ieder kind is uniek

Met haar opleiding als sociaal pedagogisch medewerker is ze volledig bevoegd om het jonge grut van maandag tot vrijdag bezig te houden. Wat beweegt haar om met name voor deze doelgroep zich zo intensief in te zetten? Marloes: “Ik geniet ervan als ik voor de kleintjes een deel van hun opvoeding gestalte kan geven, Want het is hier niet alleeen maar zitten en toekijken. Nee, we brengen ze ook normen en waarden bij die ook in ons eigen leven een rol spelen. En daarbij komt dat ieder kind uniek is!. Dus individueel begeleiden we ze ook. De combinatie van verzorging, spel en ontwikkeling van geest staat bij ons centraal.”

Dat het voor de kleuters en de allerkleinsten heerlijk toeven is bij Kinderopvang Bij Marloes, straalt van de gezichten van kinderen af. Opvallend is de gedisciplineerde sfeer en de rust die er, ondanks het aantal aanwezige kinderen, heerst.

Door: Rob van der Spek

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice