22 juni 2024 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Nieuwe Megane E-Tech binnen bij Renault Van Kesteren

Geplaatst op: 14 juli 2022

(Adv.) Renault Van Kesteren heeft de nieuwe Renault Megane E-Tech binnen. Wie deze vooruitstrevende en volledig elektrische auto met eigen ogen wil bekijken, is van harte welkom bij het autobedrijf in Kampen. Ook is het mogelijk om een proefrit te maken.

“We verkopen al bijna 10 jaar elektrische auto’s bij Renault”, vertelt Wimfried van Kesteren. “We hebben de gehele ontwikkeling meegemaakt. Maar deze hypermoderne auto is echt een volgende stap. De afwerking en het materiaalgebruik zijn van een zeer hoog niveau. En alle veiligheidssystemen die tegenwoordig beschikbaar zijn, zitten hierop.”

Dit nieuwe model heeft de compacte carrosserie van een hatchback en tegelijkertijd een krachtig voorkomen door de unieke crossover-stijl met brede schouders. De aerodynamische lijnen geven de auto een stijlvolle look. En met 20 inch lichtmetalen wielen en warm titanium accenten trekt hij de volle aandacht met zijn originele design.

Veelzijdig inzetbaar

De Megane heeft een actieradius van 470 km (WLTP), een motor van 220 pk en is leverbaar met een 40 kWh of 60 kWh accu. Het maakt de auto veelzijdig inzetbaar, onder meer voor woon-werkverkeer, een weekend weg of vakantie. Zelfs het trekken van een aanhanger behoort met een trekgewicht van 900 kilo tot de mogelijkheden. Niet alleen de aandrijving, maar ook het interieur is duurzaam. Dat bestaat namelijk voor een groot deel uit gerecyclede materialen.

Verschillende uitvoeringen

De Renault Megane E-Tech wordt standaard geleverd met volledige Google-integratie en is verkrijgbaar in vijf verschillende uitvoeringen. De prijzen beginnen bij 37.590 euro voor de EV40 Equilibre. De leaseprijzen starten bij 519 euro per maand. Meer info of de Megane E-Tech uitproberen? Breng een bezoek aan de Van Kesteren-vestiging in Kampen. Ook een proefrit op afspraak is mogelijk bij CarProf Van Kesteren in Zwartsluis.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice