22 juni 2024 Gebruikers online: 31
Agenda
Active creations

Veel belangstelling voor nieuwbouwwijkje aan De Whaa

Geplaatst op: 19 september 2022

Al ruim 60 belangstellenden zien zichzelf aan De Whaa wonen. Dat is althans het aantal gegadigden dat zich de afgelopen weken heeft gemeld bij Bonthuis Vaartjes Makelaars. “De brede belangstelling is niet alleen te danken aan de prachtige locatie. Dit is ook een ideale kans om zelf een gasloos en energiezuinig huis te bouwen”, zo verklaart makelaar Freek van den Berg de brede belangstelling. Ook de schaarste aan kavels in Zwartsluis zal ongetwijfeld meespelen. 

Belangstellenden kunnen zich overigens nog wel melden. Kavels zijn verkrijgbaar tussen de 195.000 en 429.500 euro. Van de 9 kavels liggen er 4 aan het water en deze hebben een eigen ligplaats. Kopers kunnen zich nog inschrijven tot aanstaande vrijdag 23 september. Klik hier voor meer info.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice