6 oktober 2022 Gebruikers online: 54
Agenda
Active creations

Interfloor beleeft gezellige teamreis naar Apeldoorn

Geplaatst op: 20 september 2022

Twee jaar zat het er niet in, maar afgelopen weekend kon de teamreis van Interfloor weer doorgang vinden. (Oud-)personeel en partners van het bedrijf verbleven in Van der Valk en bezochten daarnaast Paleis Het Loo.

Directeur Lens Nekeman vertelt: “Vrijdag zijn we allemaal ingecheckt en volgde een gezamenlijk diner in ‘The Glass House’, een serre-achtige zaal naast het hotel. Daar hebben we drie collega’s in het zonnetje gezet vanwege hun jubilea en pensioenen. Daarna konden de voetjes van de vloer op de dansvloer.”

Het tripje werd zaterdag vervolgd bij paleis Het Loo middels een rondleiding. Na de lunch keerde de groep terug richting Zwartsluis.  “Dit evenement was weer een geslaagde actie voor de teamspirit. En een geslaagd dankjewel vanuit de directie voor de inzet en drive van alle medewerkers en medewerksters op alle afdelingen”, besluit Nekeman naar alle tevredenheid.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice