22 juni 2024 Gebruikers online: 38
Agenda
Active creations

Voorwaarts gaat het schip in

Geplaatst op: 10 oktober 2022

De jubilerende muziekvereniging Voorwaarts speelt vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober het blijspel ‘Het Schip In’. Voorwaarts neemt het publiek mee op de Koningin van het Zwartewater, een cruiseschip van rederij Voorwaarts.

Kapitein Sjaak vaart samen met zijn vrouwelijke bemanning een riviercruise van Zwitserland naar de thuishaven in Zwartsluis. De dames staan allemaal hun mannetje, maar er valt ook nog genoeg aan te merken op hun manier van werken. Naast de bijzondere bemanning heeft kapitein Sjaak ook kleurrijke gasten aan boord. Een dierenactivist die ongezien dieren naar het veilige Duitsland probeert te smokkelen en een elitaire dame die behoorlijk wat (oud) geld heeft gestoken in een bijzondere drankstokerij, waar men Absint stookt. Al met al genoeg te beleven op het Cruiseschip van rederij Voorwaarts!

Beide voorstellingen worden gegeven in het verenigingsgebouw aan de Museumlaan. Er is plek voor 120 bezoekers. Kaarten kunnen online besteld worden via toneel.voorwaartszwartsluis.nl of telefonisch via 06 27 28 31 62.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice