21 mei 2024 Gebruikers online: 14
Agenda
Active creations

Taart en medailles voor tenniskampioenen

Geplaatst op: 10 oktober 2022

Vier jeugdige tennissers van LTV zijn afgelopen weekend kampioen geworden in de competitie ‘Groen 1’. Bijzonder aan dit team is dat alle spelers leeftijdsdispensatie hadden aangevraagd bij de Tennisbond.

Collin (net 14) omdat hij te oud is en Matz (9), Lynn (😎, Tess (7) omdat ze te jong zijn voor deze klasse. Collin nam de gehele competitie de leiding over het jonge team. Hij speelde elke keer de eerste (moeilijkste) enkel en nam Matz onder zijn hoede in de dubbel.

De zusjes die vaak twee koppen kleiner waren dan de tegenstanders wonnen toch nog de meerderheid van hun potten. Na vijf wedstrijddagen wonnen ze afgelopen weekend de laatste wedstrijd terwijl hun concurrent gelijk speelde. Het team werd beloond met een lekkere taart, een mooie gouden medaille en een doos celebrations met daarop tennisballen en kampioenschapwensen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice