22 juni 2024 Gebruikers online: 40
Agenda
Active creations

Gerrit en Willie van Veen 50 jaar getrouwd

Geplaatst op: 31 oktober 2022

Gerrit en Willie van Veen – Gombert vierden afgelopen week hun 50-jarig huwelijksjubileum. Burgemeester Eddy Bilder bracht hen de hartelijke felicitaties over.

Gerrit en Willie leerden elkaar kennen op ’t Euifeest in Hasselt. Hij kwam uit Zwartsluis en zij uit Zwoller-Kerspel. Na hun huwelijk gingen ze samen in Zwartsluis wonen, waar ze drie dochters en drie zoons kregen. Gerrit is tijdens zijn werkzame leven loodgieter geweest en Willie werkte voor Icare.

De afgelopen 50 jaar hebben ze samen al veel mogen betekenen voor het kerkelijk en maatschappelijk leven. Zo vervulden ze samen 18 jaar het kosterschap van de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt. Ook was Willie organiste en vrijwilligster in woonzorgcentrum De Schans. Hun gezamenlijke hobby is het maken van fiets- en vaartochten door de Kop van Overijssel. Vrijdag hebben Gerrit en Willie hun huwelijksjubileum gevierd in hotel Zwartewater.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice