21 mei 2024 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Dag van de Mantelzorg in Hotel Zwartewater

Geplaatst op: 31 oktober 2022

De jaarlijkse Dag van de Mantelzorg staat voor de deur. Op 10 november worden in het hele land mantelzorgers in het zonnetje gezet. Zij worden bedankt voor de zorg die zij verlenen aan een partner, kind, ouder(s), broer of zus of iemand anders uit hun netwerk.

Steunpunt Mantelzorg en Contactgroep Mantelzorg Zwartewaterland viert deze dag graag samen met mantelzorgers uit heel Zwartewaterland met een bijeenkomst ’s avonds in Hotel Zwartewater. Daar wordt iedereen ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Tijdens de avond worden mantelzorgcomplimenten uitgereikt. Ook is er op een interactieve manier aandacht voor uw positieve gezondheid. Iedereen gaat uiteindelijk naar huis met een leuke attentie.

Mantelzorgers zijn van harte welkom op donderdag 10 november van 19.00-22.00 in Hotel Zwartewater in Zwartsluis. Kosten zijn 5 euro per persoon. Opgeven is gewenst, voor 3 november, bij Mantelzorgconsulent Lia Ruitenberg l.ruitenberg@ijsselheem.nl of 06-13014955.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice