23 maart 2023 Gebruikers online: 19
Agenda
Active creations

Koekactie stichting Gave

Geplaatst op: 19 november 2022

Stichting Gave houdt een koekactie in Zwartewaterland. Speculaasmolens en muffins worden gesponsord door Van Dijk Bakery uit Zwartsluis. De bestellingen zijn zaterdag 17 december af te halen in Genemuiden.

“Gave ondersteunt belangrijke contacten tussen christenen en vluchtelingen. We doen dat met praktische hulp, kennis, materialen en gezamenlijke activiteiten. Omdat we Gods liefde willen delen. Samen met kerken en vrijwilligers zorgen we ervoor dat iedere vluchteling zich gezien en geliefd voelt”, vertelt Anita Eenkhoorn.

Als relatiemanager helpt zij kerken in Overijssel, Gelderland en Flevoland om gastvrij te zijn voor asielzoekers en statushouders. Concreet doet zij dit door het helpen opzetten van een activiteit, bij meerdere activiteiten het opzetten van een interkerkelijke werkgroep soms gebundeld in een House of Joy: een buurthuis op loopafstand van een azc.

Om dit werk mogelijk te maken, organiseert het Gave werk van Anita een koekactie: zowel muffins als speculaasmolens zijn te bestellen voor €3,50 per pak, 3 voor €10 via een WhatsApp-bericht naar 06-25230349 en vervolgens af te halen op zaterdag 17 december tussen 10:30-12u in het Hervormd Centrum Stuivenbergstraat 51 te Genemuiden. Door uw bijdrage voelen meer vluchtelingen zich gezien en geliefd.

Meer info? Kijk op: www.gave.nl/anitaeenkhoorn.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice