4 mei 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Horeca start actie voor hulptransport van Wim Volken

Geplaatst op: 19 december 2022

Afgelopen zomer werd ook al een hulptransport opgezet.

De Albatros, café De Sluus en de Blizzard zamelen de komende periode geld in voor Oekraïne. In januari reizen Herbert Folkerts en Wim Volken namelijk weer richting het rampgebied voor een hulptransport.

“Daarom klopte Wim bij ons aan”, zegt Thijs Postma van café De Sluus. “Er is namelijk budget nodig om zo’n hulptransport mogelijk te maken en wij wilden als horeca-ondernemers graag ons steentje bijdragen”, zegt Postma. “Dat doen we middels een grote loterij. Iedereen kan voor 2,00 euro een lot kopen. Van de eerste euro kopen we mooie prijzen in en de andere helft gaat naar Wim en Herbert”, vult Dave van de Blizzard aan.

Volken is blij met de hulp. Hij merkt namelijk dat de oorlog mensen steeds minder bezigt houdt. “Ik ga er nu voor de vierde keer naartoe met dekens, kleding voedsel en andere hulpgoederen. Het is fijn dat deze mannen mij via een loterij helpen met het inzamelen van geld”, vult Volken aan.

Lootjes zijn inmiddels bij de drie horecagelegenheden te koop. Vlak voordat Herbert en Wim naar Oekraïne vertrekken, worden de prijzen bekendgemaakt. Wie niet in de horeca-gelegenheden komt, maar toch een donatie wil doen, kan een betaalverzoek aanvragen via 0652303000 of even langskomen bij Wim aan de Zeilmakerij 5.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice