1 maart 2024 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Verbouwing bij Ekkelenkamp loopt op schema

Geplaatst op: 23 januari 2023

De vaart zit er goed in aan de Kerkstraat. De afgelopen twee weken is er namelijk veel werk verzet in de winkel van banketbakkerij Ekkelenkamp. “Ja, we lopen op schema”, concludeert Roy nu het klusteam de derde verbouwingsweek is ingegaan.

In de bakkerij gaat het werk gewoon door, maar in het voorste gedeelte van de bakkerij ligt het vol met bouwmaterialen en gereedschap. “We runnen nu tijdelijk de winkel aan de overkant, bij Snoepers. Maar in ons pand aan de Kerkstraat is al veel gebeurd. Binnen twee dagen was alles eruit gesloopt en kon het team van Winterieurs aan de slag. De wanden worden afgetimmerd en men is bezig met het plaatsen van de airco”, vertelt Roy.

Deze week komt de stukadoor over de vloer. “Daarna wordt gestart met schilderen en kan de nieuwe vloer worden gelegd”, vertelt Ekkelenkamp. Zelf werd hij in de periode voorafgaand aan de verbouwing verrast: “Veel mensen waren namelijk erg geïnteresseerd. Dat is leuk om te merken.”

Het is de bedoeling dat in de laatste week van januari wordt gestart met het opnieuw inrichten en opbouwen van de nieuwe winkel. De muur tussen Roy’s pand en dat van de buren is inmiddels opengebroken en voorzien van een doorgang. In het rechter gedeelte van de zaak verrijst na de verbouwing namelijk een moderne chocolaterie. “Alles lijkt tijdig te worden geleverd. De bedoeling is dat we halverwege februari open kunnen in onze vernieuwde bakkerij aan de Kerkstraat.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice