1 maart 2024 Gebruikers online: 38
Agenda
Active creations

Vacature: transportplanner bij Nieuwboer Transport

Geplaatst op: 25 januari 2023

(Adv.) Heb jij affiniteit met de transportwereld en ben jij een echter multi-tasker met een flinke dosis zelfstandigheid? Haal jij plezier uit het kloppend maken van de planning, het dagelijks coordineren van chauffeurs en in contact staan met klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wordt jouw takenpakket?

Als planner ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de chauffeurs, het verstrekken van laad- en losopdrachten, regelen van retourvrachten en muteer je ritten in het transport managementsysteem. Ook sta je contact met opdrachtgevers en klanten. Het is als planner belangrijk een goed overzicht te houden, om alle auto’s zo efficiënt mogelijk in te zetten. Je bent een echte spil in het traject en de schakel tussen de klant en de chauffeur. Je komt te werken in een jong en dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is en waarbij de lijnen kort zijn. Buiten de kantoortijden zal je samen met je collega verantwoordelijk zijn voor de telefonische bereikbaarheid.

Wij zijn:

Een jong en dynamisch transportbedrijf gevestigd in Zwartsluis. Een logistieke dienstverlener die zich bezighoudt met huif-, tank- en bulkvervoer en daarnaast in opslag van goederen. De afgelopen jaren zijn we erg gegroeid en inmiddels werken wij met 25 medewerkers elke dag hard om de klant van dienst te zijn. Klantbediening, vakmanschap en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Omdat de organisatie vrij klein is, zijn er veel korte lijntjes en heerst er onderling een laagdrempelige en collegiale sfeer.

Wij bieden:

Als jij bij ons werkzaam bent bieden we jou het volgende:

– Een marktconform salaris naar opleiding en ervaring;

–  27 vakantiedagen per jaar (incl ATV) en 8% vakantiegeld;

– Reiskosten vergoeding;

– Een fulltime baan met uitzicht op een vast contract;

– Ontwikkelingsmogelijkheden;

– Een afwisselende baan met veel ruimte voor eigen invulling;

Wij vragen:

Als transportplanner herken jij je in het volgende;

– MBO 4 werk- en denkniveau;

– Ervaring in de transport en logistieke sector;

– Goede communicatieve vaardigheden;

– Een stressbestendige multi-tasker;

– Goede beheersing van de Nederlandse taal (bij voorkeur Engelse en Duitse taal);

– Geen 9 tot 5 mentaliteit;

Meer informatie kijk op ons website www.nieuwboertransport.nl

Geïnteresseerd: neem contact op met 06-29052882 of mail naar info@nieuwboertransport.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice