25 juli 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

26 woningen Tag West in de verkoop

Geplaatst op: 25 januari 2023

(Adv.) De 26 woningen van De Rietkamer in Genemuiden gaan vandaag  in verkoop. De Rietkamer is één van de vijf unieke kamers in ontwikkelplan Tag West, gelegen aan de dijk omgeven door groen en riet. Het aanbod bestaat uit: 13 rijwoningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen, 6 comfortwoningen en 3 vrijstaande woningen.

De Rietkamer kent een variatie aan karakteristieke woningen met ieder een unieke uitstraling die een diverse doelgroep aanspreekt. Zo ontstaat er een levendige wijk met en voor starters, gezinnen en ouderen. Voor het ontwerp van de woningen binnen de Rietkamer is er gekozen voor de landelijke dorpse sfeer. ‘Wij zijn er trots op uiterst functionele woningen te ontwerpen met een, esthetisch gezien, bijzondere uitstraling.”, aldus de architecten Willem Dijkstra en Jaap Hoekstra.

De woningen worden energiezuinig opgeleverd en kennen bovendien flexibele basisplattegronden waarbinnen nog geschoven kan worden. De woningen worden aangeboden vanaf € 279500.-

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Ga naar: www.tagwest.nl/rietkamer

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice