16 april 2024 Gebruikers online: 33
Agenda
Active creations

Deel Vier behoort tot 100 beste groepsaccomodaties

Geplaatst op: 26 januari 2023

Vandaag zijn de Zoover Awards voor accommodaties bekend gemaakt. Deel Vier in Baarlo, net buiten Zwartsluis, wint een Gouden Zoover Award. Gedurende heel 2022 zijn er 26 reviews geschreven waarop de uitslag is gebaseerd. Overijssel heeft weer veel toeristen ontvangen afgelopen jaar waarvan er 356 hebben overnacht in Deel Vier. Met een 9,6 behoort staat de groepsaccommodatie in de top 100 van Nederland, namelijk op plaats 68.

“Het is onze passie om mensen een onvergetelijke tijd te bezorgen”, vertellen eigenaren Jo Langenberg en Wim Grisnich. “Als je daarbij in acht neemt dat wij pas sinds augustus 2021 draaien, dan zijn we daar enorm trots op.”

De best gewaardeerde accommodaties met minimaal 20 reviews die een 9 of hoger scoren zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties met een 8 tot een 9 verdienen een Zilveren Award. De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf, kan de accommodatiehouder kans maken op een Award.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice