1 maart 2024 Gebruikers online: 48
Agenda
Active creations

‘Hey Moocher’ in Botterhuus

Geplaatst op: 26 januari 2023

Het is het kleinste poppodium van Zwartewaterland, maar daarom niet minder leuk. Een actieve groep muziekliefhebbers rond het Botterhuus en deZS 13 organiseren met regelmaat muziekavonden in de sfeervolle locatie van het Botterhuus.

Zaterdag 18 februari is de Zwolsche band Hey Moocher te gast. De band bestaat uit vijf ervaren muzikanten die hun sporen in de ‘scene’ al wel verdiend hebben, maar er geen genoeg van kunnen krijgen. Stevige groove, uptempo twelve bar bleus en unplugged gebracht met akoestische instrumenten, soms beetje versterkt maar vooral vuig. Alle muziek van bleus coryfeeën komt langs. Muziek van o.a. Elmore James, Muddy Waters, Livin’ Blues en Johnny Cash wordt met passie en liefde gespeeld.

Het botterhuus is open vanaf 19:30 uur, waarna het optreden om 20:15 uur begint. De entree bedraagt 10,00 euro inclusief koffie of thee. Opgave via de mail: info@zs13.nl of per tel. 06-12443708 (Jennie).

Om alvast in de Agende te zetten: zaterdag 25 maart a.s. is er weer een muziekavond in het Botterhuus, dan speelt de band ‘Losse eindjes’ dialectliedjes vermengd met Nederlandstalige popnummers.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice