27 april 2024 Gebruikers online: 36
Agenda
Active creations

Opnieuw sloffenactie bij Ekkelenkamp

Geplaatst op: 27 februari 2023

(Adv.) Na het grote succes tijdens het openingsweekend maakt Roy en zijn team zich op voor weer een week die volop in het teken staat van de sloffen. Deze gehele week zijn de advocaat- en caramelslof namelijk onderdeel van de openingsaanbiedingen.

Ruim een week geleden openende de gloednieuwe zaak van Roy en zijn vrouw Anita de deuren. Met een spectaculaire openingsaanbieding (een caramel- of advocaatslof voor maar 5 euro) stond de winkel de eerste twee dagen van de opening continu vol. Terwijl Anita samen met haar collega’s druk was om iedereen te helpen liep Roy samen met zijn team in de bakkerij zich letterlijk en figuurlijk het vuur uit de sloffen om aan de enorme vraag te voldoen.

Zo gek als toen verwacht de banketbakker het niet weer. Zeker niet omdat de actie de gehele week geldig is. Maar men is wel voorbereid op wederom een drukke week.

Ook profiteren? Dat kan nog t/m zaterdag. Deze hele week zijn de advocaat- en caramelslof namelijk ‘openingsaanbieding van de week’. Volgende week is er een speciale actie met de saucijzenbroodjes en de laatste actieweek wordt afgesloten met de hazelinotaart. Genoeg redenen om de komende tijd wat vaker naar Ekkelenkamp te gaan.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice