8 mei 2024 Gebruikers online: 38
Agenda
Active creations

Bella Italia in nieuw jasje gestoken

Geplaatst op: 28 februari 2023

(Adv.) De koelkasten zijn weer gevuld, de shoarma is in huis gehaald en de pizzaoven wordt weer opgestookt. Want na vier weken verbouwing, gaat Bella Italia woensdag weer open.

In februari wat het Italiaanse restaurant aan de Pottenbakkerstraat gesloten vanwege een verbouwing. “Voor de coronacrisis is alle keukenapparatuur al vervangen. Toen de pandemie achter de rug was, heb ik besloten om ook het restaurant een make-over te geven”, zegt Antonio aan de vooravond van de 23e verjaardag van ‘Bella’. Want op 1 maart 2000 begon hij met zijn restaurant en afhaalzaak in het centrum van Zwartsluis.

“We hebben de bovenverdieping onder handen genomen, het plafond is vernieuwd, het restaurant heeft een make-over gekregen en er staan nieuwe meubels”, vertelt de ondernemer naar alle tevredenheid. “Tijdens de vakantie van het personeel zijn hier uitsluitend Sluziger bedrijven aan de gang geweest om alles klaar te maken. Ik heb de gezelligheid wel gemist, daarom ben ik blij dat we woensdag om 15:00 uur weer open kunnen”, besluit Antiono.

Bestellen bij Bella? Klik hier.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice