1 maart 2024 Gebruikers online: 17
Agenda
Active creations

Nacht van Veno in De Burght

Geplaatst op: 16 maart 2023

(Adv.) Zalencentrum De Burght houdt t vrijdag 21 en zaterdag 22 april een primeur voor Vollenhove: de Nacht van Veno! Het gezellige muziekfeest wordt voor de eerste keer georganiseerd  en is de start van een oranje getinte feestweek! Voor de jeugd is er op vrijdag de alcoholvrije Frizzz Party, terwijl de ouderen aan de beurt zijn op zaterdag tijdens de ‘echte’ Nacht van Vollenhove. Kaarten zijn nu in de voorverkoop te verkrijgen.

De Nacht van Veno start op vrijdag 21 april voor de jeugd met de Frizzz Party. De naam zegt het al; het betekent dat er alleen frisdranken geschonken gaan worden. Het feest is voor alle leeftijden en zal vanaf 20.00 uur tot rond middernacht doorgaan. Naast DJ Marc Bakker zullen ook de mannen van Lampegastuh op het podium staan. De show van Lampegastuh is altijd weer een verrassing. In hoog tempo hoor je platen van freestyle tot urban en de set zit vol met eigen remixen. Het is moeilijk om jezelf in bedwang te houden tijdens hun set. Naast eigen remixen (bekend van 3FM) komen ze ook met toffe, unieke Lampegastuh gadgets.

De Nacht van Veno gaat op zaterdag 22 april helemaal los! Vanaf 21.00 uur is het namelijk een groot feest voor alle leeftijden met een heel gave groep artiesten. Ook deze avond is DJ Marc Bakker weer aanwezig. DJ Marc Bakker is een begrip in de wijde omgeving en is een absolute garantie voor feest en dansen.

De tweede act van de zaterdag heeft een niet-stereotypische snor en veel tattoos; Dirrty Berry! Deze DJ uit Sneek met zijn magnifieke baard zal van zich laten horen. Sexy House, Urban, Trap, Moomba, classics, 80′s 90′s worden naadloos gemixed op zijn bekend dirrty manier. Dat kan alleen maar groot feest worden.

Om er nog een schepje bovenop te doen zijn Dansado & de Feestmeester ook uitgenodigd. Deze Brabanders hebben feestvieren tot een kunst verheven. Wie echt wil weten wat FEEST is krijgt het dringende advies om een show van Dansado & De Feestmeester bij te wonen. De heren laten zich kenmerken door ongekende energie, vrolijke tunes en nemen een vrachtwagen vol confetti mee.

Zalencentrum De Burght ligt aan de Godfried van Rhenenlaan 2 in Vollenhove. Er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid. Kaarten voor de Nacht van Veno zijn online te krijgen via deze pagina. Houd de Facebook pagina van De Burght in de gaten voor alle laatste informatie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice