18 mei 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Kerk langs de deuren met zomerbloeiers en potgrond

Geplaatst op: 19 april 2023

Archieffoto: Jan van Kleef

Het lenteweer is in aantocht. Hét moment om in de tuin aan de slag te gaan en mooie zomerbloeiers te planten. Zorg ervoor dat u zaterdagochtend 22 april thuis bent en krijg de bloemen en potgrond aan huis bezorgd! U kunt uw bestelling ook vooraf doorgeven. De opbrengsten van de actie gaan naar Stichting Werk in Uitvoering en De Open Poort.

In de ochtend van 22 april zullen tientallen vrijwilligers door de wijken van Zwartsluis trekken met aanhangwagens vól potgrond en zomerbloeiers. Er is keuze uit diverse hangers, schalen, sixpacks, potgrond en bemeste tuinaarde. Heeft u de verkopers aan de deur gemist? Dan kunt u ook langskomen bij het verkooppunt voor de Gereformeerde Kerk aan het Singel.

Potgrond eerder bezorgen

Wilt u al eerder in de tuin aan de slag? Dan kunt u de potgrond ook vooruit bestellen. De zakken worden dan geleverd op een door u gewenst moment. De zomerbloeiers kunt u uiteraard ook al eerder bestellen, maar die worden standaard geleverd op zaterdag 22 april. U kunt uw bestelling doorgeven via bloemenactie@outlook.com.

Opbrengsten naar twee lokale stichtingen

De opbrengsten van de potgrond- en bloemenverkoop gaan naar Stichting Werk in Uitvoering en De Open Poort. Beide stichtingen zijnlokaal en worden gerund door lokale mensen. Zo weet u zeker dat de inkomsten op díe plekken terechtkomen waar ze het hardst nodig zijn.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice