22 juni 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

Bestel nu alvast je Oranjegebak bij Ekkelenkamp

Geplaatst op: 20 april 2023

(Adv.) De optocht, de kermis, oranje versierde straten. En natuurlijk oranjegebak van Ekkelenkamp. Een Koningsdag is niet compleet zonder deze ingrediƫnten.

Roy en zijn team zijn al volop bezig met de voorbereidingen en het maken van de traditionele Koningsdag-klassiekers. Absolute topper vormt natuurlijk de oranje tompouce. Maar ook een oranje roomsoes, het oranje marsepeingebakje, oranje petitfours en ook een heerlijke aarbeienslof met oranjetint worden dit jaar met smaak bereid.

Vanaf dinsdag 25 april ligt het Koningsdag-assortiment in de winkel. Wil je bestellen voor Koningsdag? Dat kan tot woensdag 26 april (18.00 uur) via www.banketbakkerijekkelenkamp.nl. De winkel is op Koningsdag van 8.30 – 11.00 uur geopend voor het afhalen van je bestelling.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice