21 mei 2024 Gebruikers online: 15
Agenda
Active creations

Nestor Grada Harberink neemt na 46 jaar afscheid van De Wijngaard

Geplaatst op: 20 april 2023

Foto: Jan van Kleef

Ze mag gerust het geheugen van het christelijk onderwijs in Zwartsluis worden genoemd: juf Grada. Voor de oudere generatie bekend als juf Harberink. Ze begon in 1977 te werken als leerkracht op de Shalomschool. Toen de hervormde en de gereformeerde scholen fuseerden, ging ze mee en sindsdien is ze altijd in Zwartsluis blijven werken.

Met paard en wagen werd ze vanmorgen naar school gereden om afscheid te nemen. Er was een feestelijk programma opgezet om juf Grada, vlak voor haar pensioen, nog één dag in het zonnetje te zetten. Zingende kinderen, een rode loper en gebak mochten daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice