21 mei 2024 Gebruikers online: 17
Agenda
Active creations

Gezellige muziek met De Stappester Diekzangers in De Schans

Geplaatst op: 21 april 2023

Foto: Jan van Kleef

De Stappester Diekzangers hebben donderdagavond voor een gezellige muziekavond gezorgd in Woonzorgcentrum De Schans te Zwartsluis. Om het ledenaantal op peil te houden is het koor overgestapt van een mannenkoor naar een gemengd koor.

Bestuur en deelnemers willen graag garanderen dat zij voor de bewoners van verzorgingstehuizen een mooie en gezellige avond kunnen blijven aanbieden. De mannen droegen een stropdas van staphorster stipwerk, de vrouwen een sjaal. Het koor staat onder leiding van dirigent Bé Veen met muzikale begeleiding op keyboard van Marie Veen.

Na een welkomstapplaus werd het repertoire bestaande uit bekende Hollandse liederen uitgevoerd. Dit zorgt voor een tevreden publiek, dat volop kon meezingen. Na de pauze zong stichtingsvoorzitter Barend Vinke als gastzanger mee. Er wordt teruggekeken op een leuke en gezellige avond. De eerstvolgende activiteit is op donderdagavond 11 mei aanstaande. Dan komt het Vollenhoofsch Visserskoor naar De Schans. Aanvang 19.30 uur. Bewoners van het Woonzorgcentrum en aanleunwoningen en senioren uit Zwartsluis zijn van harte welkom.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice