16 april 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Medailles voor honderden sportieve Sluzigers

Geplaatst op: 25 mei 2023

Foto: Henk Kuik

De avondvierdaagse is achter de rug. Op de laatste avond marcheerden ruim 500 wandelaars en muzikanten van muziekverenigingen door Zwartsluis. Ook bewoners van De Schans werden per rolstoel meegenomen in de feestvreugde door vrijwilligers en spelers van DESZ.

Voor het eerst werd verslag gedaan van het defilé vanuit een rijdende wagen met daarin Corné Schaart en Pascal ten Berge. Onder stralende omstandigheden liep de 10 kilometer vandaag richting Sint Jansklooster en de 5 kilometer naar De Noorde. Voorwaarts en Excelsior zorgden voor de muzikale omlijsting en ook kinderen uit Belt Schutsloot liepen vanavond mee in Zwartsluis.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice