21 mei 2024 Gebruikers online: 18
Agenda
Active creations

Vrijdag grote actie voor Hongarije bij Gereformeerde kerk

Geplaatst op: 6 juli 2023

(Ingezonden) Op vrijdag 7 juli tussen 16:00 uur en 20:00 uur houden wij een grote actie op de parkeerplaats achter de Gereformeerde kerk. We gaan daar auto’s wassen maar voorzien u tevens van een heerlijke moot zalm of een broodje hamburger.

Wat gaan we doen met de opbrengst? Op 26 augustus hopen we met een zestal jongeren te vertrekken naar Tiszaszentimre in Hongarije. Daar gaan we aan de slag met een tweetal projecten:

Op- en overslag voor goederen naar Oekraïne

De lokale predikant zamelt goederen in die vanuit daar doorgestuurd worden naar het front in Oekraïne. Op dit moment staan die goederen door elkaar gestald. Wij hopen in de op- en overslag stellingen te bouwen zodat de goederen beter en logischer kunnen worden opgeslagen.

Beamer en geluidsinstallatie

We zullen de kerk aldaar gaan voorzien van beamerschermen. Dit komt de eredienst ten goede maar is ook bedoeld om een vijftigtal sociaal werkers tijdens hun bijeenkomsten te inspireren en geestelijk voeden voor hun werk in de wijk.

Van te voren alvast een moot zalm bestellen? Dat kan! Stuur even een app naar 06-10781146

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice