16 april 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Active Creations zoekt verbindende officemanager

Geplaatst op: 14 oktober 2023

(Adv.) Active Creations is op zoek naar een echte verbinder en organisatorische aanpakker. Een Officemanager die graag een belangrijke rol speelt op het gebied van teamvibe, vitaliteit en ontwikkeling. En die een vriendelijke, gastvrije en proactieve schakel is naar onze klanten en partners. “Ben jij die verbindende rots in onze branding? Dan komen we heel graag met je in contact”, aldus de merkversterker uit Zwartsluis.

Als Officemanager verzorg je het facilitaire reilen & zeilen binnen de Merkmakerij van Active Creations. “Je werk is erg divers. Van het gastvrij ontvangen van klanten, het beantwoorden van telefoontjes/mails, het verwerken van bestellingen tot het uitzetten van klantverzoeken naar je collega’s. Maar ook het beheren van onze voorraad en het tijdig inschakelen van partners (zoals ramenwassers, schoonmakers en catering) behoren tot je rollen.”

Aanjager binnen het team

Daarnaast ben je als Officemanager één van de aanjagers binnen het team van Active Creations. “Je weet wat de juiste ingrediënten zijn voor een krachtige teamvibe. Teamuitjes, kerstborrels, tostiparty’s en andere feestelijkheden; je vindt het prachtig om ze te organiseren. Daarnaast zet je je graag in voor belangrijke interne thema’s als vitaliteit, werkplezier, ontwikkeling en verlof & verzuim. Daarbij kun je altijd terugvallen op gedreven collega’s.”

Vertrouwen en vrijheid

Als Officemanager schakel je zelf met teamleden, klanten en partners. “Je krijgt volledig het vertrouwen en de vrijheid om zelf te bedenken en af te stemmen hoe je tot het beste resultaat komt. Samen met de klant. Samen met het team. Samen met onze partners. Zo heb jij de volledige regie over jouw krachten & talenten.” 

Laat je vooral niet afschrikken door de financieel-administratieve werkzaamheden die een Officemanager vaak uitvoert. “Bij ons maakt dat namelijk geen onderdeel uit van jouw rollenpakket”, benadrukt het marketingbureau.

Merkversterkend bureau

Active Creations is een merkversterkend bureau in Zwartsluis, dat zich breed inzet om de merken van zijn klanten te versterken. Van identiteitssessie, logo & huisstijl, teksten, fotografie tot websitebouw. Maar ook alles wat een bedrijf daarna nodig heeft om te blijven groeien en bloeien.

“We zijn een bureau met als belangrijkste doel: plezierig en betekenisvol werken. Een zelfsturende organisatie met afwisselende rollen. In ons 14-koppige team kun je doen wat jou aanspreekt, interesseert en waar je kracht ligt. En dat allemaal terwijl je bezig bent om geluk te creëren voor jezelf, collega’s en klanten.”

Bekijk de vacature

Wil je meer weten over deze vacature? Of meteen solliciteren? Kijk dan op de site van Active Creations. “Overtuig ons vóór 24 oktober van jouw meerwaarde door je passie & enthousiasme met ons te delen. Hopelijk zit jij dan binnenkort bij ons aan tafel voor een eerste kennismaking.”

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dé online mediapartners. Mail voor meer informatie naar onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice