6 december 2023 Gebruikers online: 15
Agenda
Active creations

Duizenden kledingstukken opgehaald voor Oekraïners

Geplaatst op: 18 november 2023

foto's: Jan van Kleef en Jan Timmerman

De Gereformeerde kerk, Werk in Uitvoering en Dorotty zijn meer dan tevreden over de opbrengst van hun kledingactie. Meer dan 50 kuub aan bruikbare kleding is de afgelopen dagen ingezameld. “Een prachtige opbrengst die we de komende periode naar Oekraïne laten vervoeren”, concludeert Jan Timmerman.

“Het is van levensbelang dat de depots in Oekraïne zo snel mogelijk gevuld worden met warme winterkleding, schoenen, dekens en slaapzakken voor zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast is er dringend behoefte aan kaarsen, incontinentiemateriaal, luiers en accessoires zoals sjaals, sokken, mutsen en wanten”, vertelde Timmerman eerder.

Wie de actie heeft gemist, kan alsnog ondersteunen via rekeningnummer NL07 RABO 0117 3880 68 t.n.v. Stichting Dorotty Oekraïne.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice