6 december 2023 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

Tentoonstelling De Edelzanger

Geplaatst op: 18 november 2023

archieffoto: Henk Kuik

(Ingezonden) Ook dit jaar willen wij u weer kennis laten maken met het houden van vogels. De jaarlijkse show is het hoogtepunt van het jaar waar iedere kweker naartoe werkt om juist daar te vlammen met het showen van hun mooiste vogels.

Ondanks dat een aantal kwekers een moeilijk tot zeer moeilijk kweekjaar achter de rug hebben, het zij om wat voor reden dan ook, kunnen wij toch weer met gepaste trots melden dat het weer gelukt is een mooie diversiteit van vogels aan u te kunnen presenteren. Een goede 90 vogels laten zich van hun beste kant zien.

Professionele keurmeesters geven hun ongezouten mening over de vogels in waardering van punten waarbij 95 punten het hoogst haalbare is.

Donderdag 30 november gaan om 20.00 uur de deuren voor u open en bent u van harte welkom. Ook vrijdag  1 december van 15.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 22.00 is er één en al gezelligheid in ons clubhuis. Zaterdag 2 december bent u vanaf 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom om nog een laatste keer te genieten van onze gevederde toppers.

Op alle dagen zijn er vele mooie prijzen te winnen middels een grote verloting en rad van fortuin. Wij hopen u graag op één van deze dagen te treffen in ons clubgebouw De Edelzanger, Buitenkwartier 35A, 8064 AC Zwartsluis.

Verzoek aan onze buren om hun auto’s op die dagen zoveel mogelijk elders te parkeren en niet op onze parkeerplaats.

Samen maken we er wat moois van.

De Edelzanger

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice