22 juni 2024 Gebruikers online: 40
Agenda
Active creations

Kerstbakje maken voor mantelzorgers

Geplaatst op: 20 november 2023

(Ingezonden) Steunpunt Mantelzorg en Contactgroep mantelzorg Zwartewaterland houdt woensdag 13 december een kerstworkshop voor mantelzorgers. Het is de bedoeling dat u uw eigen bakje en kerstspulletjes meeneemt zodat we van elkaars spullen een nieuw bakje gaan maken.

Wij zorgen voor oase , kaarsen, bloemen koffie en wat lekkers. Groene vingers zijn niet nodig. We helpen elkaar. Tussendoor is er ruimte voor ontmoeting en eventueel delen van eigen mantelzorgsituaties. U bent van harte welkom op woensdag 13 december van 10.00-12.00 in Teeuwland Hasselt. Deelname is gratis.

Aanmelden voor 7 december bij mantelzorgconsulent Lia Ruitenberg, l.ruitenberg@ijsselheem.nl of 06-13014955

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice