6 december 2023 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Zwemmen bij ZVZ is ook teamsport

Geplaatst op: 20 november 2023

Dat zwemmen ook een teamsport is, hebben de jongste leden van ZVZ zaterdag tijdens het minioren circuit laten zien. Er werd een 2e plaats behaald op de  4×25 meter wisselslag.

Voor de wisselslag estafette is de volgorde als volgt, rugslag, schoolslag, vlinderslag, vrije slag. Hiervoor verschenen Sofie, Ilse, Vayèn en Ryan aan de start. Een super goede samenwerking tussen de zwemmers en het heeft ze een mooie zilveren medaille opgeleverd.

De zwemmers kwamen ook uit op individuele slagen, waarbij alle zwemslagen de revue zijn gepasseerd. Voor Ryan, Mirthe, Laurentyn en Tess was het de eerste keer dat ze mee waren naar het minioren circuit en dat was best een uitdaging, maar ze hebben knappe prestaties neergezet.

Individuele medailles waren er voor Milou zij werd eerste op de 50 meter schoolslag. Vayèn was derde op de 50 meter vrije slag en tweede op de 100 meter wisselslag. Ilse is derde geworden op de 50 meter rugslag en eerste op de 100 meter wisselslag.

Ben jij ook een teamspeler en wil je dit combineren met zwemmen? Kom een keer kijken tijdens de training op woensdag en vrijdag van 18.15 – 19.00 uur. Of train een keer mee en ervaar het zelf.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice