16 april 2024 Gebruikers online: 27
Agenda
Active creations

Nieuwboer start met verkoop kerstbomen

Geplaatst op: 24 november 2023

(Adv.) Na jaren kerstbomen vervoeren is nu de tijd aangebroken voor Nieuwboer Transport om ze ook zelf te gaan verkopen. Nieuwboer is al jaren de huisvervoerder voor een van de grootste importeurs van kerstbomen in Nederland. De bomen komen dus uit de eerste hand, vers van het land en bovendien tegen scherpe prijzen. “We zijn al een aantal weken op zoek naar de beste bomen”, aldus Jorn en Marrit Nieuwboer.

Nieuwboer hanteert het Easyfix-systeem. Hiervoor wordt kosteloos een gat in de boom geboord, zodat de boom altijd kaarsrecht staat. Daarbij worden ook bijbehorende standaarden verkocht in verschillende kleuren.

Het assortiment bomen is breed, komt vers uit Denemarken en de voorraad is onbeperkt. Daaronder natuurlijk de populaire
Nordmann-bomen. Deze zijn er vanaf 150 tot 300 cm en hebben nauwelijks uitval van naalden. “Voor mensen die liever een boom in pot willen hebben we Servische blauwspar 40 tot 125 cm. Deze zijn leuk voor bij de voordeur of voor mensen die een kleine boom willen. Kom alle bomen bekijken op ons verlichte verkoopplein voor ons kantoor aan de Conradsweg 1. We bezorgen bovendien gratis in Zwartsluis en daar buiten in overleg.”

Gepubliceerd door Bas Jansen
Aquaservice