18 mei 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Nieuwe tassen voor reddingsbrigade dankzij Active Creations

Geplaatst op: 7 december 2023

(Ingezonden) Maandag stond het jaarlijkse Sinterklaaszwemmen op het programma bij de Reddingsbrigade Zwartsluis. Hoe leuk is het om deze avond extra uit te pakken voor de kinderen qua activiteiten in -en om het bad en ze een leuk cadeautje mee te geven.

Het idee was dan ook geboren om de cadeautjes in een tas door piet te laten overhandigen aan de kinderen. Zoals binnen elke vereniging zij ook wij afhankelijk van sponsors en liefhebbers van de sport. Naar aanleiding hiervan zijn wij met Active Creations in gesprek gegaan en deze waren bereid om een tas te sponsoren en te bedrukken met het logo van de RBZ. Hoe geweldig is dat om te horen en hoe leuk is het voor de kinderen om zoiets moois te krijgen wat ook nog eens gevuld is met een cadeau en een chocoladeletter.

Voor de kinderen die het leuk vinden om ook eens kennis te maken met de Reddingsbrigade zijn deze elke maandag vanaf 18.30 welkom, afhankelijk van de leeftijd, om eens een duik te komen nemen. Maandag 18 December zal de laatste avond zijn voor dit jaar en staan er spectaculaire activiteiten op het programma met een ‘lekkere’ afsluiting.

Het nieuwe zwemjaar zal beginnen op maandag 08 januari en 15 januari staat er een kijkles gepland voor ouders en verzorgers. Lijkt het je leuk om ook eens mee te gaan zwemmen en misschien ook wel een leuke attentie te krijgen via een van onze sponsoren kom dan gerust een kijkje nemen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice