16 april 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

Kerstpakkettenmarkt voor herhaling vatbaar

Geplaatst op: 19 december 2023

Tal van bedrijven uit Zwartsluis hebben afgelopen week hun kerstpakket bij elkaar geshopt. In de brasserie van De Albatros hadden lokale winkeliers een knusse kerstmarkt ingericht. De bezoekers konden onder het genot van een hapje en een drankje in een relaxte sfeer zelf hun kerstgeschenken uitzoeken.

Deelnemende winkeliers waren Viswinkel Zeepost, Mitra De Dokter, Maan Concept Store, Banketbakkerij Roy Ekkelenkamp, DA Drogisterij en Parfumerie Kiers, Ruach Bloemen en Lifestyle en Slagerij Bruintjes.

“In 2024 wordt deze kerstmarkt ook weer georganiseerd. Het zou leuk zijn om naast de deelnemers van dit jaar ook weer nieuwe bezoekers te mogen verwelkomen. Iedereen is welkom, dus hopelijk tot volgend jaar”, aldus de organiserende winkeliers.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice