16 april 2024 Gebruikers online: 19
Agenda
Active creations

De Buuzekaemp viert Kerst

Geplaatst op: 22 december 2023

CKC De Buuzekaemp van Belt-Schutsloot vierde woensdagavond haar Kerstfeest in de kerk. De kerk was tot de laatste stoel bezet met kinderen, ouders, grootouders en verdere familieleden om samen de geboorte van Jezus te vieren. Alle kinderen werkten mee aan de viering, waarbij ook de musical ‘Dat moet iets wonderlijks zijn’ werd opgevoerd over de Wijzen die op weg gingen naar Jeruzalem en uiteindelijk uitkwamen bij het Kerstkind in Bethlehem.

Ook traden de jongste 10 leden van muziekvereniging Excelsior op in de kerk. De kinderen van de bovenbouw hadden het afgelopen half jaar extra blazerslessen gekregen tijdens de muzieklessen op school en 10 ervan zijn bij Excelsior gebleven. Aan het eind heeft de Chr. Muziekvereniging Excelsior het kerstfeest met ons afgesloten met het ‘Komt allen tezamen’, ‘Stille Nacht’ en het ‘Ere zij God’, wat erg op prijs werd gesteld. Natuurlijk was er aan het eind voor iedereen warme chocolademelk en een kerstkrans. Namens alle kinderen, juffen en meesters wensen we iedereen gezegende kerstdagen en een hoopvol 2024 toe.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice