18 mei 2024 Gebruikers online: 39
Agenda
Active creations

Kind en rouw centraal tijdens Mamacafé

Geplaatst op: 25 januari 2024

Kinderen en rouw. Het liefst houden we ze daar zo veel mogelijk van weg, maar stiekem wordt het voor kinderen alleen maar groter en spannender als ze wel voelen dat er verdriet of spanning is maar we er niet met ze over praten. Maar hoe doe je dat dan?! Hoe praat je met kinderen over moeilijke gebeurtenissen, over rouw, verdriet en andere emoties. Hoe kun je kinderen leren rouwen en hoe ondersteun je ze als volwassene daarin.

Prangende vragen waarin we tijdens het mamacafé op 14 februari met elkaar doorpraten. Willemien van Liefs van Lauren – Coaching zal er deze ochtend bij zijn en verteld je een aantal praktische tips en handvatten om hier in je eigen gezin (of school/ gastouderouderopvang …)  mee bezig te gaan.

Aanmelden vooraf is niet nodig. Het Mamacafé is op woensdag 14 februari geopend van 10.00 tot 11.00 uur.

Het Mamacafé houdt om de 2 weken een bijeenkomst in Sluuspoort voor moeders uit Zwartewaterland. Met regelmatig een interessant thema. Moeders kunnen elkaar hier ontmoeten. Samen koffiedrinken en in gesprek gaan over het moederschap. Kinderen kunnen ondertussen spelen met speelgoed

Het komende thema is op 27 maart met YesJudith van Muziek op schoot.

Voor meer informatie kan gemaild worden naar: mariekeriemer@gmail.com

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice